Erikoistunut menetetty vaha investointi valukappaleiden ja koneistettuja osia hiiliteräksestä ja seostetusta teräksestä, yritys on laajamittainen ammatillinen investointi valimo valimo vahva koneistus valmiuksia Kiinassa. Se koostuu kahdesta suuresta tilasta, sekä teräsvalunvalimosta että CNC-työstötehtaasta, jonka avulla voimme toimittaa tarkkuusvalukappaleita, joiden vuotuinen kapasiteetti on yli 20000 tonnia, ja tuotteet viedään pääasiassa Eurooppaan, Amerikkaan, Japaniin ja muihin kohteisiin ympäri maailmaa.

 

Yrityksemme on perustettu vuonna 1993, sen pinta-ala on noin 40 000 neliömetriä ja sillä on noin 400 työntekijää. Headquartersis sijaitsee kuuluisassa teollisuuskaupungissa Yinzhou, Ningbo Kiinassa. On erittäin kätevää saavuttaa edullinen maantieteellinen sijainti; Se sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Bei-lun-satamasta, joka on Kiinan toiseksi suurin satama, ja noin 25 kilometrin päässä Lishe-kansainväliseltä lentokentältä. Valukappale sijaitsee Fenghuan, Ningbo, 20 kilometrin päässä päämajasta, valimo on varustettu useilla energiansäästö- ja ympäristöystävällisillä tuotantolinjoilla, mukaan lukien automaattiset tai puoliautomaattiset keskeiset prosessit: vaha valmistus, kuoren valmistus, kaataminen, lämpökäsittely. Työstötehdas sijaitsee pääkonttorissa ja on täysin varustettu täydellisillä ja edistyksellisillä CNC-työstölaitteilla, joihin kuuluu 30 pystysuuntaista ja vaakasuoraa työstökeskusta, sekä yli 30 CNC-konetta ja 50 muuta työstölaitteistoa. Työstölaitos on täysin riippumaton valimosta ja sillä on riippumaton johtoryhmä ja räätälöity liiketoimintamalli. Valun, taonta- ja työstökoneiden lisäksi sillä on myös mahdollisuus käyttää erilaisia profiileja. Yhtiömme on myös paljon kehittyneitä tarkastuslaitteita, kuten spektrometri, metallografinen mikroskooppi, jännitystesti, matalan lämpötilan testeri, röntgenkuvaus, MPT, UT , CMM, videomittauskone ja niin edelleen. Näillä edistyksellisillä laitteilla ja välineillä pystymme toimittamaan asiakkaillemme korkealaatuisia valukappaleita ja tekemään tuotteista kattavia kemiallista koostumusta , mekaanisia ominaisuuksia, rikkomattomia testejä ja tarkkoja mittatarkastuksia koskevia vaatimuksia.

 

Tuotteemme kattavat laajan valikoiman toimialoja, kuten junat ja rautatie-, auto- ja kuorma-autot, rakennuskoneet, kaivoskoneet, haarukkatrukki, maatalouskoneet, laivanrakennus , öljykoneet, rakentaminen, venttiilit ja pumput, sähkökone, laitteisto, sähkölaitteet ja niin edelleen. Pystymme tuottamaan tuotteita asiakkaiden piirustusten tai näytteiden mukaan, keskitymme sekä hiiliteräkselle että seostamolle . Tähän asti olemme kehittäneet ja tuottaneet yli 100 raaka- ainetta ja 5000 erilaista tuotetta. Tunnemme monien maiden aineelliset standardit, kuten kiinalaiset GB, amerikkalainen ASTM, AISI, saksalainen DIN, eurooppalainen EN, japanilainen JIS, brittiläinen BS, australialainen AS ja yhdysvaltalainen rautatieyhdistys (AAR) ja muut teolliset standardit.

 

Koska perinteinen raaka-aine on vain karkea työstö, yhtiömme on valmistunut muutokseksi ja päivittänyt sen syvälle jalostavaksi valmistajaksi, jolla on laajennettu tuotantokapasiteetti. Ydinarvot tarjoavat asiakkaillemme täydellisiä kokonaisratkaisuja, erinomaisia lopputuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua ja pyrkivät lisäämään tuotteiden lisäarvoa sen ydinturvallisuuteen. Keskitymme laadukkaiden tuotteiden kehittämiseen huippuluokan markkinoille, tuotteemme eivät ole vain kotimaisille asiakkaille, vaan ne viedään yli 30 maahan, kuten USA, Saksa, Japani, Espanja, Italia, Iso-Britannia, Ranska, Hollanti, Australia ja jne. . Asiakkaamme ovat monet OEM- asiakkaat, jotka ovat erikoistuneet rautatie-, auto- ja rakennuskoneisiin , olemme jo tehneet yhteistyötä joidenkin maailman Top 500 -yritysten kanssa yhtenä suurimmista teräksenvalmistajista Kiinassa.

 

Yrityksemme on toteuttanut tietopohjaisen johtamisen, jota ohjaa ERP-järjestelmä ja pyrimme standardoimaan johtamisjärjestelmämme. Olemme sekä ISO9001- että TS16949-sertifioituja, ja nykyisin integroimme myös joitakin muita kehittyneitä hallintatapoja järjestelmässämme, kuten 5S, suorituskyvyn hallinta, vähärasvaisen tuotannon valmistus jne. Lisäksi olemme luoneet ISO 14001 -ympäristönhallintajärjestelmän, jotta saamme win-win-tilanne yrityksen suorituskyvylle ja sosiaaliselle hyödylle pitkällä aikavälillä.

 

Yhtiö on asettanut strategisen tavoitteensa, joka on ” johtava kehitys tällä alalla, pyrkimällä tarjoamaan keskeistä kilpailukykyä ja ydinarvoa omaava yritys ”, vahvisti sen ydinkilpailukyvyn, että ” Johtavat ideat, kehittyneet varusteet, erinomainen QC ja täydelliset palvelut ” . Se noudattaa laadunhallinnan filosofiaa, jonka mukaan ”asiakkaiden tarpeista lähtien ja heidän tyytyväisyytensä päättyessä, keskittyen asiakkaiden vaatimuksiin ja niiden odotusten ylittämiseen”. Yritysten hengellä " Liikkuminen aikojen kanssa , uraauurtava ja innovatiivinen, sopusoinnussa ja win-win, pyrkimys huippuosaamiseen" ja perustuen "rehellisyyteen ja käytännöllisyyteen, kestävään, tiimityöskentelyhenkeen, suuruuden saavuttamiseen" -työstyyliin, meidän Yhtiö haluaa vilpittömästi kutsua globaalit mahdolliset ostajat vierailemaan ja tekemään hyvää yhteistyötä yhdessä loistavan tulevaisuuden kanssa.