Erikoistunut valmistuksen kadonnut vaha sijoitus valukappaleiden ja lopputuotteiden carbon steel ja matala seosterästä, yhtiömme on maailmanluokan valmistaja ja toimittaja sijoitus valukappaleiden vesilasi prosessi Kiinassa. Se koostuu 2 suuret tilat, teräksen valu valimo- ja CNC koneistus tehdas, jonka voimme toimittaa tarkkuus valukappaleiden ja valmiiden tuotteiden vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli 20 000 tonnia ja tuotteet ovat pääasiassa viedään Eurooppaan, Japaniin ja muihin kohteisiin ympäri maailmaa.


Yhtiömme pääkonttori sijaitsee kuuluisa teollisuuskaupunki Yinzhou, Ningbo China. Se on erittäin kätevä pääsee edullinen maantieteellinen sijainti; Se sijaitsee noin 30 km päässä Bei-lun satama, joka on toiseksi suurin satama Kiinassa, ja noin 15 km päässä Lishe lentokentälle. Tärkein tuotannon perustan valettu teräs valimo sijaitsee Qiucun kaupunki, Fenghua, Ningbo, etäisyys 15 kilometrin päässä pääkonttori. Yrityksemme on perustettu vuonna 1992, se kattaa kokonaispinta-ala on 40000 neliömetriä ja on nyt yli 400 työntekijää, joista 10 insinöörit ja 60 teknikot. Yhtiön omistaa upouusi valimo, joka pinta-ala on yli 30000 neliömetriä ja on varustettu moderni erityyppisiä energiansäästöön; ympäristöystävällinen tuotantolinjojen kuten täysin automatisoitu vaha ja shell tehdä prosessin Vuo viiva kaksi mesh vyö uunin lämpökäsittely tuotantolinjoja. Koneistus tehdas sijaitsee Longxing päämaja ja on varustettu täydellinen ja kehittyneet CNC-koneistus laitteita kuten 20 vertikaalinen ja horisontaalinen, keskukset ja yli 30 NC-konetta, työstö on täysin riippumaton valu valusta riippumaton johtoryhmä ja räätälöity liiketoimintamallin sopivaksi. Lisäksi valu, taonta- ja koneistus, se myös on mahdollisuus koneen eri, profiilit. Yrityksemme on pisimmällä ja täydelliset laitteet nähtävillä valu teollisuudessa, kuten spektrometri, Metallographic mikroskoopilla, jännitystä testaaja, matala lämpötila testaaja, X-ray testaaja, MPT, UT, CMM, Video mittaus päällä ja niin edelleen. Nämä kehittyneet välineet ja välineiden pystymme toimittamaan asiakkaillemme tarkka lopputuotteiden ja tuotteet niiden yleinen tarkastusvaatimukset kemiallisen koostumuksen, mekaanisten ominaisuuksien ei-hajottava testi ja korkea tarkka kolmiulotteinen tarkastuksia.


Tuotteemme kattavat laajan aloilla kuten juna; rautatie, auto; Truck, Rakennustekniikka, kaivosteollisuuden koneet, trukki, Maataloustekniikka, laivanrakennus, petroleum koneet, rakentaminen, venttiili ja pumput, Sähkökoneen, laitteisto, sähkötyökaluille ja niin edelleen. Pystymme valmistaa tuotteita, mukaan asiakkaan piirustuksia tai näytteitä, keskitymme molemmat carbon steel ja matala seosterästä. Jopa tänään yli 100 raaka-aineiden ja 5000 erilaista eri tuotteita on kehitetty ja tuottaa meille. Tunnemme eri teollisuuden standardien, kuten Kiinan GB, Amerikan ASTM, AISI, Saksan DIN, Ranskan NF, Japanin JIS, brittiläinen BS, Australian AS, Association of American Railroads (AAR) ja muut teollisuuden standardit.


Koska perinteinen valimot antavat vain valukappaleiden, yhtiömme on päätökseen muutosta ja päivittänyt syvälle käsittelyn valmistaja laajennettu tuotanto-ominaisuudet. Arvomme antavat asiakkaillemme täydellisiä ratkaisuja suuri lopputuotteiden ja erinomaista asiakaspalvelua ja pyrkii tuotteiden lisäarvon core kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Keskitymme kehittää laadukkaita tuotteita huippuluokan markkinoille, tuotteemme ovat paitsi kotitalousasiakkaille, mutta viedään yli 30 maissa, kuten USA, Saksa, Japani, Espanja, Italia, UK, Ranska, Hollanti, Australia, Kanada ja jne. Asiakkaitamme ovat monet OEM-Asiakkaat, jotka ovat erikoistuneet juna-, auto- ja rakennusteollisuus koneisiin, jo yhteistyö on ollut yli 10 maailman Top 500 yrityksistä yksi merkittävä valu toimittajia Kiinassa.


Yhtiömme on harjoittanut Tietoa johtamisen, joka ohjaa ERP-järjestelmän ja pyrimme standardoida hallintajärjestelmä. Olemme ISO9001 ja TS16949 sertifioitu ja tällä hetkellä integrointi joitakin muita advanced Virranhallintatilat järjestelmäämme, kuten 6S, Tulosohjaus, laiha tuotanto valmistus, six sigma jne. Lisäksi perustimme ISO14001 ympäristöjärjestelmä saadakseen win-win-tilanne, yrityksen suorituskykyä ja sosiaalietuuksien pitkällä aikavälillä.


Yritys on perustettu sen strateginen tavoite, joka on ”johtava kehittäminen tällä alalla pyrkii antamaan valu yrityksen keskeisiä kilpailukykyä ja perusarvo”, vahvisti sen keskeisiä kilpailukykyä että ”johtava Ideat-kehittyneiden laitteiden Erinomainen QC ja täydellinen palveluja ”. Se tarttuu laatu hallinto filosofia, että ”alkaa asiakkaan tarpeiden ja päättyen tyytyväisyydestä, keskitytään asiakkaan vaatimukset ja ylittää heidän odotukset”. Yrityksen henkeen ”Moving kertaa uraauurtava ja innovatiivisia, harmonian ja win-win, aina paremmin” ja ”rehellisyys ja käytännöllisyys, sinnikäs hellittämättömästi tiimityö henki, saavuttaminen Greatness” työskentelytyylistäsi meidän yritys haluaa vilpittömästi kutsua global mahdollisille ostajille vierailla ja hyvästä yhteistyöstä loistava tulevaisuus yhdessä.


Jos etsit Kiina valu valimo, valu factory, valu yritys, investointien valu valimo, kadonnut vaha valu valimo, valimot teräksen valu tarkkuus valu valimot, ota rohkeasti yhteyttä Qianhao metalli.