Auto valu Anti - suonet lisäaineita

Tuotanto auto sylinteri, sylinterin kansi, syötössä ja outlet, vesivaippa onkalo ja helteinen jakso sisäinen Corner osasto usein harvennus on suonet vikoja, koska onkalo burr-kanta on vaikea puhdistaa, vikoja on haitata normaalia jäähdytysvesi, vakava moottori polttaa sylinterin; Into pakokaasun kanava vaikuttaa hengitysteiden vortex ominaisuudet, vakavasti heikentää moottori, joten ratkaista laskimot vikoja sylinterin ja muut auton valu on tärkeää.

Ensinnäkin laskimot vikojen syyt

573 ℃ kvartsi hiekan läpi crystal siirtyminen β-kvartsi α-kvartsia. Aiheuttamien vaiheittain muutos laajennus lämpörasitus johtaa hiekka core pinnan halkeilua ja sulaa rautaa penetrates halki muodostaa laskimot. Suonet perusedellytykset luodaan, yksi on tuotettu vaiheen muutos kasvu on suurempi kuin hiekka keskeinen pinta-vahvuus lämpörasitus Toinen on sula rauta juokseva ja riittävä sujuvuutta. Suonet vika on eräänlainen laajentaminen tyyppi valu epämuodostumia, tuotannon esimerkki kuvassa 1. Yleisesti uskotaan että: ① korkeampi sisältöä alkuperäisen hiekan SiO2, vakavampi laskimot vikoja. (2) korkeampi alkuperäinen hiekkaa, enemmän vakavia plakin vikoja. ③ korkeampi kaataminen lämpötila enemmän vakavia laskimot vikoja. Mutta valu lämpötila määräytyy valu rakenteen seinämäpaksuus, ei voi mielivaltaisesti muuttaa.

Jossa voi vähentää lämpö stressiä tekijät vähentävät esiintyminen moire, joissa voi parantaa keskeinen vahvuus ja sitkeys keskeiset tekijät vähentävät esiintyminen laskimot, jossa tekijät voivat nopeuttaa kiinteytystä Silitysrauta voidaan myös vähentää pulssi sukupolvi. Käytäntö on osoittautunut hartsi hiekkaa taipumus aiheuttaa suonet vikoja sen järjestyksessä: kylmä ruutuun hartsi hiekka → PEPSET hartsi hiekka → päällystetty hiekka → furaani hartsi hiekka → emäksinen fenolihartsi hiekkaa.

Toisen ongelman laskimot vikoja

Suonet viat toimenpiteet johtuu seuraavasti:

(1) vähentämiseksi hiekka laajentaminen core alkuperäinen hiekkaa on perimmäinen syy esiintyminen laskimot, siis vähentää alkuperäisen hiekkaa laajentaminen ongelman laskimot puutteista Mieti, alkuperäinen hiekka korkeassa lämpötilassa on op ystal siirtymistä, jos kvartsi hiekka jälkeen 900 ℃ edellä korkea lämpötila Kalsinoinnin jälkeen jäähdytys crystal aineen siirtyminen on peruuttamatonta, joten alkuperäinen hiekka elvyttämiseen tai paahtamalla käytön jälkeen merkittävästi parantaa aseman laajennus liittää suonet vikoja; Valurauta kappaletta tuotanto eivät tarpeeseen alkuperäinen hiekka on liian suuri SiO2 sisältö, 92 prosenttia voi olla, koska suurempi SiO2-pitoisuus suurempaan lämpölaajeneminen, yleisen tuotteen yrittää käyttää kierrätettyä hiekkaa.

(2) säätää alkuperäinen hiekka Hiukkaskokojakauma, jos alkuperäinen hiekka partikkelikoko on liian väkevää kokonaiskasvua on selvästi ilmaus, yleiseen käyttöön kolme tai neljä seula hiekka, auton sylinterikansi suositeltavaa partikkelikoko 0.355 ~ 0.154mm (50/100 pää) hangata hiekkaa, yritä välttää käyttöä hiukkasten koko 0.224 ~ 0.106mm (70/140 mesh) ja hienoa hiekkaa.

(3) parantamiseksi hiekka core huoneenlämmössä kuumalujuutta samaan hiekkaan samoissa olosuhteissa hiekka keskeinen vahvuus riippuu tyypistä liima ja hiekka core tiiviyttä, koska kylmä-ruutu on korkea paine shot hiekka, hiekka core kireys, laajentumisen tilaa hiekkaa korkeassa lämpötilassa on pieni, joten se on helppo valmistaa laskimot vikoja.

(4) erityinen hiekka ① kromiitin hiekka pääasiassa kylmä hinnaneroa estää suonet käytettynä kvartsihiekkaa voidaan sekoittaa sellaiseen. ② Zirkonia tulenkestävät korkea laajenemiskerroin on pieni, mutta hinta on korkea, harvoin käytetty. ③ paahtamalla hiekka on pensaikkoa hiekkaa lämmittää 870 ℃ edellä ja eristys jonkin aikaa niin, että koko laajentamisen pii hiekka vaihe muutoksen aikaansaamiseksi, niin paistaminen hiekkaa, tunnetaan myös vaiheessa muuttaa hiekkaa. Kun vaihe muuttanut hoito, paitsi kasvuvauhtimme laski huomattavasti, ja hiekka kidevesi, orgaanisia yhdisteitä, karbonaattien ja typen korkea lämpötila Kalsinoinnin oli paljon poisto, niin paistaminen hiekkaa ja hangata hiekka verrattuna ei vain hapan kulutuksen alhainen arvo, määrä ja alhainen kaasun määrä vähemmän muta sisältöä, tärkeämpää on alhainen kasvuvauhtimme. Ei vain voi vähentää liima lisätty, tehokkaampaa estää homeen viljaa, kuuma murtumia, tahmea hiekkaa ja muita vikoja, valu tarkkuuden parantamiseksi. ④ Baozhu hiekka pallomainen muoto on sileä, ei kupera laskimot. Sen liikkuvuus ja täyte on hyvä saada hyvä muodon ja lujuus, collapsibility on hyvä, helppo hioa toimintaa, niteen kuin muita vastaavia hiekkaa on suurempia säästöjä, alhainen lämpö laajeneminen ja chrome Malmi ja muiden hiekka sama , joten tuotantoa valukappaleiden korkea mittatarkkuus repeämä ja pinta vikoja, valu korkea tuotto. Baozhu hiekka tiiviys, korkea lujuus, vaikka toistuvasti elvyttämiseen käyttö on myös hyvin rikki, vähentää pölyn pilaantumisen hyvä uudistamista, tuotantoympäristö valu prosessi vähentää teollisuuden jätteiden päästöt edistävät ympäristönsuojelu. Korkea refraktaariaikaa on tärkein osa alumiinioksidin refraktaariaikaa ≥ 1790 ℃, tavata valu eri metallit ja seokset, helppo palauttaa, joten ratkaista pesillä ommel ja laskimot virhe on hyvä valinta.

(5) Erikoislakat jäähdytetty maali rooli nopeuttaa kiinteytystä sulaa rautaa, tavallisesti sovellu autojen valukappaleiden, yksinkertainen ja helppo; paksuja paloja vaikutus ei ole ilmeinen.

(6) anti laskimot tällä hetkellä aiheuttavat lisäaineet, markkinoilla monenlaisia anti vegaani lisäaineilla ainekset lähinnä orgaanisia ja epäorgaanisia, ensimmäinen on sekoitus silikaatti ja metalli oksidi, alhainen sulamispiste, jotta silikahiekkaa korkeassa lämpötilassa muoto lasi laitos täyttää hiekka core halki estää sulan raudan osaksi halkeamia, lisäaine voidaan ottaa lyhytjyväisen hiekkaa keskeinen vahvuus pieni määrä on 1,0 % ja 5,0 %; Toinen on muut-karjanhoito lisäämällä vähemmän 0,3-1,5 prosenttia, intensiteetti vaikutus kuin kaasun epäorgaaniset ilmeinen ja suuri määrä.