Auto valu prosessien ja kehitysnäkymät sen valimo tekniikka

Casting on vanhin metallin menetelmiä. Noin 15 % ~ 20 % autojen osia ovat eri valu menetelmillä. Nämä valukappaleiden ovat pääasiassa avaintekijät sähköjärjestelmän ja tärkeitä rakenteellisia osia.

Tällä hetkellä Euroopan ja Yhdysvaltojen autoteollisuuden kehittää maiden auton valu advanced valmistustekniikka, tuotteiden laadun, tuotannon tehokkuus, ympäristön pilaantumisen. Valu raaka- ja lisäaineet materiaalien ollut perustettu sarja ja standardointia, koko tuotantoprosessin ajan on saavutettu koneellistaminen-, automaatio- ja älykkyyttä. Näissä maissa yleensä käyttää digitaalisen tekniikan vahvistaa valimo prosessi suunnittelu, valu romu on noin 2 % ja 5 %, ja on perustanut monikansallisten asiakkaiden järjestelmän ja verkon tekninen tuki. Sen sijaan Kiinan auto valukappaleiden, vaikka suurempi tuotos, ovat enimmäkseen musta valukappaleiden lisäarvoa ja vähän teknistä sisältöä ja suhteellisen yksinkertainen rakenne, jotka ovat kaukana ulkomailla. Tässä kirjassa auto energiansäästön ja ympäristönsuojelun näkökohdat on, käsitellään auton valu ja autotekniikan kehitys.

Lisääntyvän kysynnän auto energiansäästöä ja ympäristönsuojelua sekä vähentää tuotantokustannuksia, valu ja muodostaa etuja olemassa valu, alkuperäinen leimaamalla, hitsaus, taonta ja valu useasta osasta, järkiperäinen ja rakenteiden optimointi valu muotoilu osia voidaan tehokkaasti vähentää paino osat ja vähentää tarpeetonta tietotekniikkaa, jotta saavutetaan kevyt ja korkean suorituskyvyn komponentit.

Lähtökohta varmistaa kestävyydestä ja turvallisuudesta, suorituskyvyn ajoneuvon, ajoneuvon omamassa voidaan vähentää mahdollisimman paljon vähentää painoa ajoneuvon omia parantaa ajoneuvon dynaaminen suorituskykyä, vähentää polttoaineenkulutusta ja vähentää päästöjä. Jokaista 100 kilogrammaa auton hillitä laihdutus, 100 km polttoaineenkulutusta voidaan vähentää 0,3 ~ 0,6 L, jos ajoneuvon painoa, voit vähentää 10 %, polttoainetehokkuutta voidaan kasvoi 6 % 8 %. Ympäristönsuojelu ja energiansäästö on kevyt autot on tullut trendi maailman autoteollisuuden kehitystä. Kevyt auto valukappaleiden tullut yhteen autoteollisuuden valukappaleiden tärkeän kehityksen suuntaan.

Ns auto valu tarkkuus valu muodostavat pääasiassa viittaa menetetty vaahto ja investointien valu-tekniikkaa. Automotive valu muodostaa teknologian kehitys valu tarkkuudella muodostavat tarkoitetaan tyyppinen valu muodostavat menetelmä. Tällainen muotoilu valukappaleiden voidaan suoraan ilman leikkausta tai leikkaus. Valukappaleiden, casting tarkkuus muodostaa tekniikka kehittyi nopeasti viime vuosina ja sarjan muodostavat menetelmiä, kuten tarkka hiekkavalussa, uusi valu tarkkuutta yhä vaatimusten menetetty vaahto valu, valvotaan paine valu ja paine valu on syntynyt. Cosworth valu-menetelmä on kehitetty Yhdistyneen kuningaskunnan Zirkoni hiekkaa hiekkaa core yhdistelmä käyttää elektromagneettinen pumpata kaatamalla ohjaustapa on käytetty menestyksekkäästi massatuotannon alumiiniseos sylinteri ja on ollut monia teknologian muunnelmia kuten matalapaine valu eikä sähkömagneettista pumppu valu prosessi. Tämän tyyppinen valu-menetelmä voi tuottaa alumiini alloy sylinterin seinämäpaksuus 3,5 ~ 4.0 mm edustaa tarkka hiekka valu prosessi.

Vastatakseen yhä tiukempia lakien ja asetusten, auto on kevyt suuntaan. Jokainen 10 % lasku vähentää ajoneuvojen paino, polttoaineenkulutusta voidaan vähentää 5,5 prosenttia, polttoainetaloutta voidaan lisätä 3 % ~ 5 – päästöjä voidaan vähentää noin 10 %. Alumiini ja magnesiumin ja muiden ei-rautametallien alloy valukappaleiden soveltaminen valukappaleiden rakenne ovat suuria ja monimutkaisia yhtenäinen ja laaja soveltaminen precision valu konetyöstö kehittäminen on tärkein tapa saavuttaa kevyt Automotive valukappaleiden. Se siis että tutkimukseen ja kehitykseen sekä tuotantoa autojen valukappaleiden toteutettu kautta laaja käyttö digitaalisten teknologioiden laaja-alaista soveltamista tehokas valu materiaalien ja automaation laitteet ja moderni autoteollisuuden tarpeisiin.