Kiinan rakennuskoneiden valukappaleet pienistä suurisuuksiin

Kiinan rakennuskoneita Castings pienistä suuriin, nopea kehitys, on tullut täydellinen valikoima tuotteita, innovatiivinen kyky jatkuvasti parantaa markkinoiden kysyntä on erittäin vahva auringonnousu teollisuudelle. Erityisesti viime vuosina rakennuskoneiden valukappaleet nopeuttavat kehityksen vauhtia, edistävät rakennuskoneiden valimoiden valmistajia paitsi tuotannon lisäämistä ja tuotekehitetyn sisällön kasvua. Kiinan rakennuskoneiden valu ei kuitenkaan ole optimistinen ongelma: yritysten pieni koko, teollisuuden keskittyminen on alhainen, tuoterakenne on irrationaalinen, heikko itsenäinen innovaatio, laitteet ja teknologia taaksepäin, korkea panos, korkea kulutus, korkea saaste, alhainen tehokkuus , Heikko tehokkuus Kehittyvä tapa korostaa teollista perustaa on edelleen hauras. Nopeuttaa Kiinan teknisten koneiden valutuotteiden parannusta, teknologisen innovoinnin valmiuksia, vahvistaa tuotannon, oppimisen ja tutkimuksen yhteistä tuotekehitystä, on tullut etusijalle.

Seuraavat ovat samat kuin "

Teollisuuden analyytikot huomauttivat: Kiinan rakennuskoneiden valukappaleiden alueellisten ominaisuuksien erottuva, on muodostunut "Yangtze River Delta" -alue, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdongin ja muualla valimoteollisuuden klusterin. Näiden alueiden agglomerointi auttaa lisäämään yhteistyön mahdollisuuksia, jotta koulutuksen, rahoituksen, kehityksen, markkinoinnin, viennin ja muiden vuorovaikutuksen näkökohdat sekä edistetään rakennuskoneiden valuusteollisuutta.

Seuraavat ovat samat kuin "

Viime vuosina rakennuskoneiden valukappaleiden nopea kehitys, lähinnä alan tuotantoketjun alkuvaiheessa teollisuusrakentamisessa, johtuu myös rakennuskoneiden valimoiden nopeasta kehityksestä rakennuskoneiden valukappaleiden kehittämiseen. Vuonna 2013 Kiinan rakennuskoneiden valukappaleiden markkinakoko oli 149,1 miljardia yuania, kasvua oli 24,1%.

Seuraavat ovat samat kuin "

2010 Rakennuskoneiden Castingsin liikevaihto kasvaa 400 miljardiin euroon, kasvua yli 25 prosenttia vuonna 2015 ylittää 870 miljardia euroa, keskimääräinen kasvu on yli 17 prosenttia, markkinanäkymät ovat hyvin optimistisia BKT: n kasvuprosentilla, Viisi vuotta teollisuuden tuo tullessaan Todellinen kehitys huippu. Mukaan "2014-2018 Kiinan rakennuskoneiden Casting Market Research Report" osoittaa, että Kiinan rakennuskoneiden valu teollisuuden viime vuosina edelleen ylläpitää nopeaa kehitystä. Kiinalaisen rakennuskoneiden valuusteollisuuden nopean kehityksen syynä on se, että kotimainen konepajaliiketoiminnan nopea kehitys johtuu valukappaleiden kysynnästä. Toisaalta kansainväliset valumarkkinat ovat yhä aktiivisempia. Näin ollen ympäristöstä, sijoitusvaluteollisuudesta, markkinatilanteesta on laaja.