Rakentaminen kone valukappaleiden mittakaavassa Road

Laaja-alainen tuote elämän hallittavuuden, vertikaalinen ja horisontaalinen laajentaminen edelleen innovatiivinen eroosiota.

Tieteen ja tekniikan kehitykseen, kehittää uusia tuotteita korvaamaan laajamittainen tuotanto yritysten perinteisiä tuotteita, on vastustamaton taloudellisia lakeja, laajamittainen tuotanto on tuonut paljon riskejä. Nykypäivän maailmassa on teknologinen vallankumous, uuden teknologian sekä uusien materiaalien uuden aikakauden tuotteita edelleen esiin ja edistää rakennuskoneita valu teollisuudelle.

Viime vuosina Rakennuskoneet teollisuudelle nopeuttamaan edelleen kehittäminen edistää tuotantoa valukappaleiden kasvoi. 2010 rakentamisen koneet alan tulot nousee 400 miljardia euroa eli yli 25 prosenttia; 2015 nousee yli 890 miljardia, keskimäärin yli 17 prosenttia, mutta Rakennuskoneet valu teollisuudelle siellä ovat edelleen runsaasti kehittämisen malli, mukaan lukien: teollisuusalueita on alhainen, tuoterakenteen on irrationaalinen, itsenäinen innovaatioiden mahdollisuuksia, ja taaksepäin tekniikka ja muut esille. Me selvitämme ongelmat suurtuotannon mittakaavassa vaaka- ja Ajattelutapa etsiä teollisuusalueen laajentamisen tien käyttö.

Mittakaavassa laajentamiseen, toisin sanoen tuotannon laajuus ja käyttö samanlaisten tuotteiden uusien tuotteiden sisällyttäminen pystysuora laajennus, joka on tutkimukseen ja kehitykseen, teknologisia saavutuksia markkinointi päässä top pohja tuotantoon ja tutkimuksen yhden luukun teollisuuden mittakaavassa tutkimus.

Economics, näiden kahden tason näkökulmasta: Ensinnäkin, uusien tuotteiden ja tutkimukseen noin itse tuotteen kehittäminen on jatkuvaa innovaatiota, merkki on asiakkaan kysynnän muutokset, uusien tuotteiden jatkuvaa sisällyttäminen Center. Toinen on tuotannon prosessi-innovaatiot, organisaatiorakenne innovaatio, sekä johdon ja innovointia.

Tavoitteenamme on parantaa tuottavuutta ja parantaa hallinnon tehokkuutta. Samaan aikaan sekä ydin innovaatio, samaan aikaan pyritään dynaamisin tuotekehittelyyn ja innovaatioon. Tekniikan koneiden valukappaleiden alueelliset erityispiirteet, on muodostunut ”Jangtse Delta” alueen, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong ja valu alan klusterin muualla. Näillä alueilla taajamassa auttaa luomaan uusia mahdollisuuksia yhteistyölle, koulutus, rahoitus, tuotekehitys, markkinointi, vienti ja muita näkökohtia vuorovaikutusta ja edistää rakennuskoneita valu teollisuudelle.

Tieteen ja tekniikan kehitykseen, kehittää uusia tuotteita korvaamaan laajamittainen tuotanto yritysten perinteisiä tuotteita, on vastustamaton taloudellisia lakeja, laajamittainen tuotanto on tuonut paljon riskejä. Uudet tekniikat, uudet materiaalit ja uusia tuotteita syntyy nykyään tekniikan aikakaudella ja tuotteen elinkaaren lyhentäminen. Viime vuosikymmeninä tuote on nyt lyhennetty vuosia tai jopa kuukausia. Uusia tuotteita jatkuvasti vaihtamassa vanhoja tuotteita.

Kaikki tuotteet on kasvukausi, kypsyyttä, lama menettelyihin. Ja tuotteen elinkaaren tuo joitakin riskejä. Ekonomisti sanoi että vain markkinoiden kestävä, ei ole mitään kestäviä tuotteita. Tuotteen ja sitten suosittu ja kuuma, mutta myös kun lama.

Engineering ”alussa ylevä” valu koneteollisuus, mutta kasvot valtavat markkinat tilaa, tarvitsemme tuotekehitykseen ja teknisen suorituskyvyn jatkuvan parantamisen, perus- ja tulevaisuuteen suuntautuvan tutkimuksen korostaminen parantaa kykyä vastustaa riskejä. Alussa riskiä riski, riski kuljetus, pyrkimyksiä vähentää vaarassa menettää: täsmällisiä ennusteita tuotteen elinkaaren markkinatutkimus, tutkimuksen ja uusien tuotteiden joka kova kilpailu markkinoilla pitää pitkiä - toisin sanoen Jatkuvasti innovatiivista ajattelua.