Construction Machinery valukappaleiden pysyy nopea kehitys

Kiinan rakennuskoneita teollisuus pieni suuri, Nopea kehitys on tullut täydellisen valikoiman tuotteita, innovointikykyä on kasvanut, markkinoilla on erittäin vahva teollisuudenala. Varsinkin viime vuosina Rakennuskoneet teollisuudelle nopeuttamaan edelleen kehittämiseen, joka edistää Euroopan rakentamista koneiden valukappaleiden valmistajille paitsi lisääntyneen tuotannon ja tuotteen tekniikka sisältöä kasvaa. Kiinan rakennuskoneita teollisuus ei ole optimistinen ongelmasta: pieniä yrityksiä teollisuusalueita on pieni, tuotteen rakenne on irrationaalinen, itsenäinen innovaatioiden mahdollisuuksia, kuljetuskaluston ja liikenneteknologian taaksepäin, korkea input, korkea kulutus, erityisen saastunutta alhainen hyötysuhde, alhainen tehokkuus miten kehitys korostaa teollisuus on edelleen haavoittuva. Nopeuttaa Kiinan engineering koneet valu tuotteiden, teknologian innovointivalmiuksia parantaminen teollisuus R & D tuotannon, oppimisen, tutkimuksen yhteinen, on tullut ensisijainen tavoite.

Shang Pu konsultointi alan asiantuntijat huomautti: Kiinan rakentaminen kone valukappaleiden alueellisia ominaispiirteitä enemmän erottuva muodostunut ”Jangtse Delta” alueen, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong ja valimo muualla alan klusterin. Teollisen taajaman näillä aloilla pitoisuus auttaa luomaan uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön, jotta koulutus, rahoitus, tuotekehitys, markkinointi, vienti ja muita näkökohtia vuorovaikutusta ja edistää rakentaminen valu teollisuudelle.

Viime vuosina nopean kehityksen koneiden rakennusalalla erityisesti Jatkojalostusteollisuus edistää teollisuuden koneiden valu konepajateollisuus on myös rakennuskoneita teollisuus, nopean kehityksen takia Rakennuskoneet teollisuuden tuoda kehitysmahdollisuuksia. 2013 Kiinan rakentaminen koneiden teollisuus markkinakoko pääsi 149.199 miljardia yuania, kasvoi 24,1 %.

2010 construction machinery ohjelmistoteollisuus tulot nousee 400 miljardia, yli 25 prosenttia vuonna 2015 nousee yli 890 miljardia keskimäärin 17 prosenttia markkinanäkymät on hyvin optimistinen BKT: sta viiden vuoden kasvuvauhti teollisuus tuo tullessaan huippu todellista kehitystä.

Shangpu konsultointi teollisuuden investointeja tekevä verkosto julkaissut ”2014-2018 Kiinan rakentamisen markkinat tutkimus raportti” osoittaa Kiinan rakennuskoneita valu teollisuudelle tulevina vuosina edelleen nopea kehitys aikana. Kiinan rakennuskoneita valu teollisuudelle nopea kehitys johtuu nopea kehitys kotimaan koneteollisuus, valut, kotimaan kysyntä kasvaa on vastoin kansainvälisen valu-markkinoilla on yhä aktiivisempi ja valukappaleiden vientimäärä kasvaa vuosi vuodelta. Näin ollen ympäristöstä, investointien casting teollisuus, markkinoilla on laaja.

Edessään valtava kauppa asettaa laitoksen tutkimus- ja kehityskeskuksia keskitytään teknologista innovaatiota, uusien tuotteiden kehittämiseen ja kone tekniikka suorituskyvyn parantamiseen; keskittyä perus- ja tulevaisuuteen suuntautuvan tutkimuksen hybridi ja älykäs kaivinkone, parantaa paikallisia tuotemerkin markkinoiden osuus on merkitystä.

Ottaen huomioon olemassa olevien puutteiden useita kotimaisia isäntä valmistajia ovat tai löytänyt lyhyessä ajassa menetelmä tuotemerkin kilpailukyvyn parantamiseksi. Samaan aikaan yritykset olisi vahvistettava R & D ja valmistus parantaa osien; parantaa tuotteen älykkyyttä, tiedotus, automaatiotason monipuolisia tuotteen ominaisuudet; kattavasti parantaa yleistä tuotteen luotettavuutta, ja vähitellen vähentää tuotteiden Euroopan ja Yhdysvaltojen ero laadun.