Rakennuskoneiden valukappaleet pysyvät nopeana kehitysaikana

Kiinan rakennuskoneiden teollisuus pienistä suuriin, nopea kehitys, on tullut täydellinen valikoima tuotteita, innovaatiokapasiteetti on kasvanut, markkinat kysyntä on erittäin vahva auringonnousu teollisuudelle. Erityisesti viime vuosina rakennuskoneiden teollisuus nopeuttaa kehityksen vauhtia, edistää rakennuskoneiden valukappaleiden valmistajat paitsi kasvattanut tuotantoa, ja tuote-teknologia-sisältö on myös nousussa. Kuitenkin Kiinan rakennuskoneiden teollisuus ei ole optimistinen ongelma: pienet yritykset, teollisuuden keskittyminen on alhainen, tuote rakenne on irrationaalinen, itsenäinen innovaatiokyky, laitteet ja tekniikka taaksepäin, korkea panos, korkea kulutus, korkea saastuminen, alhainen tehokkuus, heikko tehokkuus Kehittyvä tapa korostaa teollista perustaa on edelleen herkkä. Nopeuttaa Kiinan teknisten koneiden valutuotteiden parantumista, teknologisen innovoinnin valmiuksia, vahvistaa tuotannon, oppimisen ja tutkimuksen yhteistä tuotantoa, on tullut etusijalle.

Teollisuuden analyytikot huomauttivat: Kiinan rakennuskoneiden valukappaleiden alueelliset ominaisuudet erottuva, on muodostanut "Yangtze River Delta" -alue, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong ja muualla valimoteollisuuden klusterin. Teollisen agglomeraation keskittyminen näillä aloilla auttaa luomaan enemmän mahdollisuuksia yhteistyöhön koulutuksen, rahoituksen, kehityksen, markkinoinnin, viennin ja muiden vuorovaikutusta koskevien näkökohtien osalta sekä edistää rakennuskoneiden valuusteollisuutta.

Viime vuosina rakennuskoneiden nopea kehitys, lähinnä alan tuotantoketjun alkuvaiheessa teollisuusrakentamisessa, johtuu myös rakennuskoneiden nopeasta kehityksestä, rakennuskonealalla kehityshankkeiden aikaansaamiseksi. Vuonna 2013 Kiinan rakennuskoneiden markkinoiden koko oli 149,1 miljardia yuania, kasvua oli 24,1%.

010 rakennuskoneiden teollisuuden tulot nousevat 400 miljardiin, kasvua yli 25% vuonna 2015 tulee yli 890 miljardia euroa, keskimääräinen kasvu on yli 17%, markkinanäkymät ovat erittäin optimistisia kasvuvauhti BKT, seuraava viisi vuotta teollisuuden tuo tullessaan Todellinen kehitys huippu.

Teollisuuden investointipäätöksentekoverkko julkaistiin "2014-2018 Kiinan rakennuskoneiden markkinatutkimusraportti" osoittaa, että Kiinan rakennuskoneiden valu teollisuuden lähivuosina edelleen ylläpitää nopeaa kehitystä. Kiinan rakennuskoneiden valuusteollisuuden nopea kehitys johtuu kotimaisten konepajateollisuuden nopeasta kehityksestä, valukappojen kotimaisen kysynnän kasvusta, Toisaalta kansainväliset valimarkkinat ovat yhä aktiivisempia ja valukappaleiden vienti kasvaa vuosi vuodelta. Näin ollen ympäristöstä, sijoitusvaluteollisuudesta, markkinatilanteesta on laaja.

Edessä on valtava markkinatila, tutkimus- ja kehityskeskusten perustaminen, jossa keskitytään teknologisiin innovaatioihin. vahvistaa uusien tuotteiden kehittämistä ja koneen teknologian suorituskyvyn parantamista; keskittyä perus- ja tulevaisuuteen suuntautuvaan tutkimukseen, hybridiin ja älykkääseen kaivuriin eteenpäin, paikallisen brändimarkkinoiden parantamiseksi

Nykyisten puutteiden vuoksi useat kotimaiset isäntävalmistajat ovat tai ovat löytäneet lyhyen ajan menetelmän brändin kilpailukyvyn parantamiseksi. Samaan aikaan yritysten on vahvistettava t & k- ja osien tuotantoosia osien osuuden lisäämiseksi. parantaa tuotetieto-, tieto-, automaatiotaso-, rikas tuoteominaisuudet; kattavasti parantaa tuotteen yleistä luotettavuutta ja vähentää asteittain tuotteiden laatua Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.