Keskustelu tarkastuksen koneen valut

Keskustelu tarkastuksen koneen valut

Mekaaninen valu laatu, mukaan lukien mekaaninen valu, laatuun, käyttöön quality ulkonäkö laatu. Erityiset vaatimukset, yleensä tässä osat ja siihen liittyvät tekniset asiakirjat määritellään selvästi. Mekaaninen valu laadun varmistamiseksi valu kaikki näkökohdat tuotannosta, erityisesti puhdistuksen jälkeen, joutuvat suorittamaan tarkastuksen. Jokin viallinen mekaaninen valu, korjauksen vaatimuksiin ei vaikuta käyttäjän olisi paikka jälkeen.

1, tarkastus valu vikoja

1) ulkonäkö virheitä tarkastaessaan halkeamia, kuten tarkasteltuna pinnan huokosiin ja kutistuminen, tahmea hiekkaa ja muut viat altistuvat koneiden valukappaleiden ulkonäkö paljain silmin tai suurennuslasi ja kärki vasara, jne., käyttävät m easuring työkalut, muotit ja työskennellä alustan yms tarkistaa, onko mekaaninen valu piirustukset koko vastaa vaatimuksia eri punnitus työkalut testata onko paino mekaaninen valu sisällä sallittu poikkeama.

2) pintavikojen tarkastus

① fluoresoiva havaitsemismenetelmä: mekaaninen valu liuoksessa loisteputki, koska kapillaari ilmiö, fluoresoiva neste tunkeutua mekaaninen valu koloja ja poista mekaaninen valu ja pyyhi, sijoitetaan ultravioletti (mercury kvartsi lampun) säteilytys. Fluoresoiva neste kevyt ultraviolettisäteilyn periaatetta, käyttö määrittää pinnan halkeamia ja muita vikoja sivuston.

② väritys menetelmä: neste läpäisevyys käyttö takavarikoitu mekaaninen valu päällystetty kerros hyvä läpäisevyys väritys nestettä (kuten petroli, asetoni, maali ja muut seos), kunnes liuos pinta tunkeutua pinnan vikoja, pyyhi väritys-nesteen pinnan ruiskutettu kerros sinkki valkoinen ja valkoinen näyttö jauhe, sitten jäljellä puutteita huokoset väritys agentti oli imetään pintaan näy jauhe, osoittaa vika muoto.

3) sisäinen vika tarkastus

① ray tarkastus: mekaanisilla häiriöillä löytyy sisältä valukappaleiden huokoset, kutistuminen, halkeamia, sulkeumat ja niin edelleen. Kuva 2-10 näyttää röntgenkuvissa kaavio. Sillä tärkeä koneen valut, kuten puolustusteollisuuden luokan I koneen valut, yleensä läpi 100 % ray tarkastus. Yleisesti käytetty säteet ovat: röntgen- ja g-säteiltä. Tunkeutuminen entisen kuin jälkimmäinen, mutta herkkyys on korkeampi, nämä säteet tunkeutuvat metalli, jotta herkkä elokuva. Kun ray tunkeutuu objekti, se on vuorovaikutuksessa objektin atomien ja säteen energia imeytyy ja hajallaan vähitellen rappeutuminen jatkuvasti. Mitä suurempi tiheys objektin, sitä nopeammin energiaa rappeutuminen, tiheys reikiä ja inkluusion koneiden valukappaleiden on paljon pienempi kuin metalli tiheys. Kun säteet ja epäkohdat, vaimennus on pienempi ja energia elokuva on suurempi kuin vika-voi näyttää muodon vika elokuva.

② Ultraääni tarkastus: mekaaninen valu myös löytyy vikoja, kuten huokoset, halkeamia, sulkeumat, kuten löysä. Teräsvaluja Käytä tätä menetelmää havaita maksimi seinämäpaksuus (1000mm) menetelmä. Ultraääni todistaa toiminta-taajuus monesti yli 1 MHz. ultraääni aallot on levittää väliaineesta toiseen rajapinnassa, varsinkin kun ultraääni siirretään metalli ilmaan, 99 prosenttia pohdinta käyttöliittymästä takaisin. Ultraääni testaus on tämä toiminto sovellus löytää sisäisten vikojen mekaaninen valu. Kun koetin edistyy vähitellen mekaaninen valu, jos ei ole vika mekaaninen valu, T-aallon näkyy anturin pinnalle ja B-aalto muodostuu pohja pinnalla näkyy oskilloskoopin näytöllä. Jos mekaaninen valu on osa puutoksista F-aalto heijastuu myös vika suurempi vika, suurempi F-aalto, joka määrittää sijainti ja vaikeusaste vika mekaaninen valu korkeus.

③ painetestin: Korkeapaine, aukoton koneen valut, kuten pumput, venttiilit, jne., on paine testin tarkistaa, onko reikä mekaaninen valu vikoja. Kun testi on paine Ilmastointi (tai vesi, jne.) suljettu mekaaninen valu luolassa kuten mekaaninen valu kautta halkeamia, reikiä, jne., on vuoto, ja näin löytyi vian sijainti. Koepaine on yleensä yli 30-50 % mekaaninen valu työpaine, joka on myös mekaaninen valu voimakkuus arviointi. Kun mekaaninen valu ei ole helppoa muodostaa suljetussa sisään, mikä voi ei suoriteta painetestin, menetelmä voidaan testata kerosiinia kompakti mekaaninen levinneisyys.