Kuinka valvoa valuvaluun valuuslämpötilaa?

Miten säätää venttiilivalun valu-lämpötilaa?

Joka vuosi venttiilivalun tuotannossa, joka johtuu usein siitä, että kaadetaan lämpötilaa, joka on valettu noin 20% valunvalun lämpötilasta ja valun pinnan laadusta, liittyy läheisesti toisiinsa venttiilien valun tuoton parantamiseksi.

1, korkein kaatolämpötila. venttiilivalua Pouring lämpötila on liian korkea aiheuttaa hiekkaa, varsinkin monimutkainen hiekka ydin valukappaleita, kun kaatopaikalle lämpötila ≥ 1420 ℃, kun jätteet lisääntyivät, kaadetaan lämpötila 1460 ℃, kun jätteet jopa 50%. Siksi valunvalun lämpötilaa tulisi säätää korkeimmilla 1420 ° C: n alapuolella.

2, pienin kaatolämpötila. venttiilivalua Kun kaatolämpötila on alle 1380 ° C, valuraudan käsittelyn jälkeen ihon alle löytyy yksi reikä, reiän halkaisija on yleensä 1 - 3 mm. Joissakin tapauksissa on vain 1-2 reikää, ja nämä reiät näkyvät pienellä määrällä nestemäistä kuonaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä vika liittyy kaatolämpötilaan ja kun kaatolämpötila on korkeampi kuin 1380 ° C, venttiilivalua ei tuota tällaisia ​​vikoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valuvalun lämpötilaa tulisi säätää 1380 - 1420 ° C: ssa. Lisäksi kaatolämpötila on liian alhainen. Yleisin syy on ennen kaataamista, sulaa rautaa avoimessa kaura-aineessa pitkään kuljetuksen ja pysymisen ja lämmön vuoksi. venttiilien valuminen Lämpöeristeen avulla voidaan vähentää merkittävästi lämpöhäviöllä varustettua sorkkakantta.