Mekaaninen valukappaleiden tuottaa pääsyy kylmä erottaminen ja kaatamalla

Mekaaninen valukappaleiden tuottaa pääsyy kylmä erottaminen ja kaatamalla

On puutteelliset fuusio kuilu mekaaninen valettu ja hitsin reuna on sileä. Tämä ero on nimeltään kylmä. Mekaaninen valut ovat täynnä paikallisia, mekaaninen valu puute liha, kaaren lopussa ei kaataa. Kuiva hiekka vankan valu, erityisesti o alipaineen valurauta seos, ei siitä, mekaaninen valut ovat alttiita kylmä erottaminen ja kaadetaan alle vikoja, jolloin mekaaninen valu romu.

Vaahto-tyyppi on lämmitetty osittaa, ja hajoaminen tuote lämmitetään lämpötilaan sulan metallin ottamaan lämmön, jäähdytyksen ja sulaa metallia. Hajotuspuun kaasua Lisää vastus nestemäinen metalli täyte. Nämä kaksi aiheuttaa merkittävästi sujuvuutta metalli nestettä, joka on tärkein syy kylmä erottaminen ja kaatamalla.

Lisäksi kaatamalla ohjelma, kaatamalla järjestelmän rakenne ja kaatamalla toiminto voi tuottaa kylmä erottaminen, kaatamalla on tietty vaikutus.

Mekaaninen valu estää toimenpiteitä: ① parantaa lämpötila sulan metallin kaatamalla. Vankan valu valu lämpötila pitäisi olla vähintään 30 ℃ korkeampi kuin valu lämpötila hiekkavalussa samoin edellytyksin, ja on yleensä suositeltavaa lisätä lämpötila 30-50 astetta. ② Päätä negatiivinen paine. Seinän negatiivisen paineen alaisina voidaan vähentää metal nestemäinen täyte, kun kaasun vastus, kun vaahto tyyppinen hyvä laatu, alhainen tiheys ja lujat, kaasun määrä on pieni, valetut alumiiniseoskotelossa valukappaleiden voi olla alipaine valu. Kun vaahto laatu on huono, valu valukappaleiden vaativat alipaineen. Kaatamalla kone noissa kohdissa käyttää alipaine valu. ③ valita kohtuullisen kaatamalla ohjelma ja kaatamalla järjestelmän rakenne. Kuten top kaatamalla kaatamalla järjestelmä, ontto sprue minimoida kokonaispituus valu-järjestelmän käyttö jotta metalli neste käsitellä lyhennetty, täyttö sileä estämiseksi kylmä ja kaadetaan alle vikoja.