Käyttötapa ja edut ja haitat autojen valuprosessissa

Automaattisen valuprosessin käyttötapa ja edut ja haitat

Kun Automobile Castingin lämpökäsittely on erittäin alhainen sulamispiste, on helppo käsitellä ylikuumenemista, lämpötilojen ero lämmityksen jälkeen on suhteellisen pieni, Automaattivaihtelu lämpömittarin vaatimusten tarkkuudella on erittäin korkea, jos lämmitys eristys ero on suhteellisen suuri, niin se ei voi täydentää vahvistamista, voimme nähdä, että valvonta kuuma metalli suulakepuristus lämpötila on avain koko prosessi, kun useat testit vahvistivat, että manuaalinen toiminta lämpötila ja aika on jos kosketus on olemassa, jos vanhenemislämpötila on suhteellisen korkea, niin eristysaika on lyhyt ja jos ikääntymislämpötila on suhteellisen alhainen, eristämisaika on tietynlainen jatke, jossa ensimmäinen tapa käsitellä tapausta suuret määrät Tuotanto on hyvin erillinen tyyppi, lopputuotteen laadun valvonta ja toisen tien käyttäminen voi parantaa tuotteen kulkua niin että varmistetaan tuotteen prosessin laatu.

Suulakepuristuksen edut sisältävät valun, jolla on erinomainen mittatarkkuus. Yleensä tämä riippuu valumateriaalista, tyypillinen arvo on 2,5 cm: n alkuperäinen koko, kun virhe on 0,1 mm, ja virhe lisätään 0,002 mm: n välein jokaista ylimääräistä 1 cm. Muihin valuprosesseihin verrattuna sen valupinta on sileä, pyöristetty säde, noin 1-2,5 mikronia. Muotit, joiden seinämän paksuus on noin 0,75 mm, voidaan tehdä hiekkalaatikon tai pysyvän suulakepuristuksen suhteen. Se voi suoraan työntää sisärakennetta, kuten silkkisarjoja, lämmityselementtejä, suuren lujuuden kanttapintaa. Muita etuja ovat kyky vähentää tai välttää toissijainen työstö, tuotannon nopeus, vetolujuus jopa 415 MPa, voi heittää korkean liikkuvan metallin.

Suurnanvalun suurin haitta on korkeat kustannukset. Valuvälineet ja muotit, muottiin liittyvät komponentit ovat erittäin kalliita suhteessa muihin valumenetelmiin. Niinpä autoteollisuuden die-castingin valmistus, kun suuri määrä tuotteita tuotetaan edullisemmaksi. Muita puutteita ovat: Tämä prosessi soveltuu vain metallin liikkuvuuteen, ja valun laadun on oltava 30 grammaa ja 10 kg: n välillä. Tavallisessa kuolevossa valumassan lopullisessa valussa on aina huokoset. Ja siksi se ei voi suorittaa mitään lämpökäsittelyä tai hitsausta, koska raon sisällä oleva kaasu tulee lämpölaajenemisen vaikutuksesta aiheuttaen sisäisiä mikro-vikoja ja pinnan poistoa.

Muotinvalumenetelmällä on myös seuraavat haitat:

(1) Die-cast-seokset ovat rajoitettuja

Silti täytyy tutkia materiaalia, muottiaineita ja toimintatapoja.

(2) laitteet ovat kalliita

Laitteet die-casting tuotantoon kuten die-valu kone, sulatusuuni, tilalla uunin ja die-valu muottiin ja muut kustannukset ovat melko kalliita.

(3) Valukappaleiden tiheys

Sulaten suulakepuristusmuotin nopean täytön kautta syntyy turbulenssin ilmiö, paikallisten huokosten muodostuminen tai kutistumisreiät, jotka vaikuttavat eristeen vastukseen. Tällä hetkellä on kyllästysmenetelmä, jota voidaan käyttää ilmatiiviyden parantamiseen.