Syitä ja ratkaisuja hapettumista Spot auto valukappaleiden

Syitä ja ratkaisuja hapettumista Spot auto valukappaleiden

Auto valukappaleiden ja niiden seokset ovat paljon vaikeampi hopea kuin kupari, prosessi on monimutkainen. Tärkein syy on valukappaleiden ja niiden seokset suorituskyky ei ole sama kuin muut metallit, alumiini on kaksi sukupuolta metalli ja happoja ja emäksiä ovat reaktio esikäsittely, hieman väärin, se aiheuttaa pinnan korroosiota. Ja heittää ja sen seoksia ovatko ilmassa tai ratkaisu helppo valmistaa oksidikerros, tämä kerros oksidikerros jos ei poisteta, vaikuta tarttuvuus pinnoite. Valu yhteinen virheet ominaisuudet: hapettuminen kuona jaetaan useimmiten valu muottiin nurkassa yläpinnan ei ilmanvaihto. Murtuma enimmäkseen harmaa tai keltainen, x-ray tai löytänyt mekaaninen käsittely, emäksinen, pestävä, peittaus tai anodisointi löytyy myös. Koetulokset osoittavat, että asianmukaiset lisäaineita NaOH-liuosta voi tuottaa hyvä kiillotus vaikutus.

Valmisteleva kokeilu on myös todennut, että pinta heijastavuus alumiini pinta voi nousta 90 % jälkeen DC vakiopaine elektrolyysin NaOH-liuosta tietyin edellytyksin, mutta on yhä epävakaa tekijöiden vuoksi kokeilu, joka pitää tutkia enemmän. Mahdollisuutta käyttää DC Pulssitoimiset Elektrolyyttinen kiillotus tapa kiillottaa alumiini perusedellytykset on tutkittu. Tulokset osoittavat, että pulssi elektrolyysin kiillotus menetelmä saavuttaa vaaitus vaikutus DC vakiojännitteellä elektrolyyttiseen kiillotukseen, mutta sen vaaitus nopeus on hidas.

Paketti casting osa alumiini kerros oli leikattu pois, alumiini ulommassa päällyksessä on korkea laatu alumiinia, paketti sisäkerros on erilaiset alumiinia, kaksi eri materiaalit, niin ”vitiligo” hapettumista kuin kohteet.

Ratkaisu: Ilmiö ei usein liian paljon ymmärrystä asiakkaiden, valmistajien pitäisi tehdä enemmän selittää työ, poista koko tarina, jotta aiheuttaa väärinkäsityksiä. Toisaalta, alumiini alan analyysi ennustaa, että auto valukappaleiden käyttö nousee 50 % viidessä vuodessa 250 puntaa / ajoneuvon 2000-380 / ajoneuvojen vuoteen 2005 mennessä. Useita tuotannon ja jalostuksen valukappaleiden, monikiteisiä timanttityökalut (PCD) tarve. Siru pääsyy PCD vahingoittaa käsittelyn aikana. Säilyy PCD työkalu kärjessä on parasta jakaa leikkaus kuorma tasaisesti kunkin jyrsimellä.

Auto valu hehkutus: alumiini alloy valukappaleiden lämmitetään korkeammassa lämpötilassa yleensä noin 300 ℃ tai niin, jälkeen tietyn ajan, jäähdytys huoneenlämmössä prosessia kutsutaan hehkutus uunissa. Optimoivaa aikana kiinteä ratkaisu hajoaa ja toisen vaiheen hiukkasen yhdistetään joka poistaa sisäinen jännitys valu, vakauttaa valu kokoa, vähentää muodonmuutos ja lisätä valu plastisuus.