Venttiilin valu, muodostaen suorituskykyä

Venttiilin valu muodostavat suorituskyky: valu lämpötila käyttäen 1540 ~ 1570 ℃, valu muodostavat suorituskyky on parempi, valu kutistuminen on yleensä 2-2,5 prosenttia seinämäpaksuus. On harkittava paine, kaatamalla uninen ja valikoima mallinnus materiaalit suunnittelu. Valu suuruuden poikkeama, voidaan korjata lämpökäsittelyn jälkeen osat lämpökäsittely lisää lämpökäsittelyä koskevat vaatimukset korjauksen jälkeen.

Verrattuna muiden harmaa rautaa valu prosessi venttiilin valu valmistusprosessi on seuraavat ominaisuudet:

① venttiili valu ja tarkastustoimien valmistusprosessi on monimutkaisempi.

Venttiilin valu tyhjä on monimutkainen rakenne kutsutaan ohutseinäinen kuorineen paloiksi. Valukappaleiden pintaa, heittää sana selvää on tiheä vika. Edellä vaatimusten täyttämiseksi valu pitäisi ottaa useita teknisiä toimenpiteitä, kuten korkea refractibility mallinnus materiaalit ja hiekka vesivarojen hallitsemisen mallinnus olisi layered varmistaa hiekka kovuus, kohtuullinen yhteisen maatalouspolitiikan järjestelmän ja st rict Pouring nopeus ja lämpötila. Koska korkeat tekniset vaatimukset valu prosessi venttiilin valu on paljon monimutkaisempi kuin yleinen valu.

Venttiilin valu lisäksi uloskirjautuminen koon, sijainnin tarkkuus ja ulkonäkö ja jotkut on lisäksi muutosvyöhykkeellä, mekaaniset ominaisuudet, korroosionkestävyys ja rikkomattomat kokeet ja muut testit niin venttiili valu tarkastus prosessi on monimutkaisempi.

② venttiili valu kone asentaa vaikeampaa

Venttiilin valu rakenne, muoto on monimutkaisempi, jotkut osat ovat ohut, kapea kappaletta, huono jäykkyys. Koneistuksessa koneen sijoittaminen ja kiinnittäminen on vaikeampaa, niin usein on monimutkainen erityinen Asetelman.

Jotkut venttiilin osat, pohjan pinta pienempi tarkkuus, suuri pinnan karkeus ja joskus jopa käytön non-Reprocessing pinta paikannus positioning. Ja käsittely tiivistys pinta ja muualla tarkkuus ja pinnankarheus vaatimukset ovat erittäin korkeat, on vaikea varmistaa käsittely. Siksi prosessi tarpeiden täyttämiseksi usein täytyy parantaa tarkkuus paikannus pinta ja vähentää pinnan karheus tai asema pinta pintakäsittely jalostus-mikä lisää monimutkaisuutta venttiili valmistusprosessin.

③ vaikea koneellisesti

Koska venttiili materiaalit valukappaleiden lisäksi erilaisia valurauta, hiiliteräs, lujuus, useimmat erilaisia korroosionkestävyyttä ja korkea kovaa materiaalia leikkaa on huono, on vaikea saavuttaa tarvittavat osat processin g tarkkuus ja pinnan karheus venttiili valu tiivistys pinta geometrinen muoto tarkkuus ja pinnan karheus vaatimukset ovat korkeat, mikä lisää vaikeuksia venttiili valu koneistus. Samaan aikaan valu materiaalin leikkuuteho venttiili on huono, mutta on venttiili valu valmistusmenetelmiä sekä käytettäviä aineita, leikkaa paljon teknologiaa ja laitteita, ja toi niin paljon uusia ongelmia.