Valve Castings Mitkä ovat puutteet, jotka ovat valmiita

Valve valu on yksi johtavista tuotteista valettu, markkinoiden kysyntä on erittäin suuri. Mutta raaka-aineiden hintojen tuotannon vuoksi, jolloin tuotantokustannukset nousevat huomattavasti. tuotannon tehokkuus verrattuna muihin valukappaleisiin on alhaisempi ja suurempi romunopeus ja muut tekijät, jotka vaikuttavat vakavasti venttiilien valumuotokseen. Tehtaalla vuonna 2005 tuotanto yli 2000 tonnia venttiili valu, integroitu jäte lähes 170t, romu nopeus on yli 8%. Me voimme havaita kasvien venttiilien valuvirheet datan analyysissä, tunnistaa jätteiden pääasialliset syyt ja sen parannukset ja saavuttaa hyviä tuloksia varmistaaksemme, että venttiilien valun tuotanto ylittää ja parantaa tuotteiden laatua.

Valve casting tuotantoprosessin todennäköisimmin yhdeksän puutteet, nimittäin: stomata, kuona, inkluusiot, kutistuminen ja löysä, segregaatio, kylmä erottaminen, kääntyminen ihon, valu halkeamia, anisotropia, kone 580 tulee suurin osa ystäviä yksityiskohtaisesti Nine puutteet .

1, stomata: Tämä on metalli jähmettymisprosessi ei päässyt kaasu jättää metalli sisällä muodostumista pieniä reikiä, sisäseinä on sileä, sisältää kaasua, ultraääni on suuri heijastavuus, mutta myös koska se on periaatteessa pallomainen Tai ellipsoidi, eli pistemäiset virheet, jotka vaikuttavat sen heijastuksen amplitudiin. Lyijykynnys on murskattu alueen vikaan taontaamalla tai rullaamalla ja se on edullinen ultrasuodatustestauksen avulla.

2, kuona: sulatusprosessi kuonan tai uunin uunin tulenkestävä materiaali höyrystyminen nestemäistä metallia, valussa oli mukana valu tai harkko elin, muodostumista kuona vikoja. Kuonaa ei tavallisesti ole läsnä yhdessä, usein tiheässä tilassa tai hajonnassa eri syvyyksissä.

3, sekoitettu: sulamisprosessin reaktioprosessi (kuten oksidit, sulfidit jne.) - ei-metalliset sulkeumat tai joidenkin ainesosien metallikomponentit eivät sula kokonaan ja jätetään muodostamaan metalliset sulkeumat, kuten suuret tiheys, korkea Sulamispistekoostumus - volframi, molybdeeni ja niin edelleen.

4, kutistuminen ja löysä: valu tai harkon jäähdytys kiinteytyminen, tilavuus kutistuu, viimeisessä osassa kiinteytymisen vuoksi puute nestemäinen metalli voi muodostaa ontto kaltaisia vikoja. Suuria ja keskittyneitä onteloita kutsutaan kutistumaksi, ja pieniä, hajallaan olevia alueita kutsutaan irtoaviksi. Ne sijaitsevat tavallisesti harkon tai valukeskuksen lopullisessa kiinteytyneessä osassa. Sisäseinä on karkea ja sitä ympäröivät monet epäpuhtaudet ja hienot huokoset. Lämpölaajenemisen ja supistumisen lain mukaan kutistuminen on väistämätöntä, mutta jalostustekniikalla on erilaiset käsittelymenetelmät eri muodoissa, kokoluokissa ja paikoissa, kun se ulottuu valukappaleeseen tai harkkoelin vioittuu. Aihion takomisen tapauksessa valanteesta tulee jäljelle jäänyt kutistuminen (kutistumisjäännös, jäljellä oleva kutistuminen), mikäli sitä ei poisteta kovettamisesta.

5, erottelu: valukappaleen tai harkon segregaatio viittaa pääasiassa sulatus- tai metallin sulamisprosessiin, koska segregaation muodostamien komponenttien epätasa-arvo jakautuu sen mekaanisten ominaisuuksien alueella, ovat erilaisia kuin koko metallimatriisimekaniikan suorituskyky, ero ylittää sallitun vakiomallin, tulee vika.

6, kylmä erottelu: Tämä on ainutlaatuinen valu kerroksellisissa vikoissa, pääasiassa valuprosessin suunnittelussa, se on nestemäisen metallin valussa johtuen roiskeista, aalloista, kaatamisesta keskeytyneeltä tai eri suuntiin (tai enemmän) metallinen virtaus kohtaaminen ja muut syyt, koska puolikiinteän kalvon muodostama nestemäinen metallipinta pysyy valukappaleessa muodostaen kalvomaisen alueen tyyppiset viat.

7, kippaus: Tämä on terästä kelasta ingot valu valanteen, koska kaatamalla keskeytyksen, tauon ja muista syistä, ensimmäinen kaatamalla nestemäinen metallipinta ilmassa nopeasti jäähtynyt muodostamaan oksidikalvo, jatkaa kaataa, uusi kaatamalla (neste-tyyppiset) vikoja, jotka muodostuvat rikkomatta nestemäinen metalli valanteeseen, jota ei voida pyyhkiä seuraavaan valanteen aihion taontaan.

8, valuma-halkeamat: valun halkeamat johtuvat pääasiassa metallin jäähdytyksestä, kun jännityksen kutistuminen ylittää materiaalin lopullisen lujuuden, jonka se aiheuttaa valumuodon ja valuprosessin muodossa, mutta myös metallin (esim. kun rikkipitoisuus on korkea, on kuuma hauraus, kylmä hauraus, kun fosforipitoisuus on korkea jne.). Lypsyllä on myös aksiaaliset sisäpuoliset halkeamat myöhemmässä aihiossa taonta, jos ei taonta, pysyvät taontaan tulla sisäpuolisten halkeamien taontaksi.

9, anisotropia: valu tai harkon jäähdytys kiinteytymisen pinnasta keskelle jäähdytysnopeuden on erilainen, joka muodostaa erilainen kiderakenne, joka osoittaa mekaaniset ominaisuudet anisotropiasta myös johtanut akustisten ominaisuuksien anisotropia, keskiöstä toiseen äänen nopeuden ja äänen vaimennuksen pinnalle. Tämän anisotropian läsnäolo vaikuttaa haitallisesti virheen koon ja sijainnin arvioimiseen valun ultraäänitarkastuksessa.