Mitkä ovat periaatteet valu kanta koneen valut?

Mitkä ovat periaatteet valu kanta koneen valut?

Kiinteytystä teorian mukaan työstökone valu tutkimus ja tuotanto kokemus, määrittää kaatamalla kannan kannattaa periaatetta.

1, tärkeä osa työstökone valu sijoitetaan alempaan osaan. Koneiden valukappaleiden pienempi metalli työstökone on kiinteytynyt ylempi metalli staattisen paineen ja on kauppakirja ja kompakti.

2 tärkeää käsittely pinta olisi alas tai pystyasennossa. Kokemus osoittaa, että huokoset, ei-metalliset inkluusion ja muita vikoja näkyvät ylöspäin pinnan ja alaspäin pinta tai puolella julkisivu on yleensä suhteellisen tasainen, mahdollisuutta vikoja ovat pieniä, yksittäisten käsittely pinnan on oltava ylöspäin, olisi aiheellista laajentaa jalostusmarginaaliin sen varmistamiseksi, että kun käsittely ei ole vikoja. Työstökoneiden pohjan pinta on keskeinen pinta ei saa olla trakooma, huokoset, koneiden valukappaleiden kuona reikiä halkeamia ja kutistuminen ja muita vikoja ja edellyttää, että järjestö, tiivis ja yhtenäinen, sen varmistamiseksi, että kovuus arvo määritellyissä rajoissa.

3, jotta kone kone suuri lentokone alas tai kallistaa. Suuri litteä valukappaleiden säädettävät voidaan lisäämiseksi metallipintaa kasvava nopeus, koneen valut estää hiekka arpi arpi vikoja. Kallistaa, kaatamalla hiekkalaatikko koon mukaan, H arvo on yleensä hallinnassa 200 ~ 400 mm alue.

4, olisi varmistettava, että valu voidaan täyttää. Valukappaleiden ohutseinäinen osia ohutseinäinen osat kannattaa sijoitetaan alaosassa tai alapuolella kaatamalla radan välttää kuten kaatamalla, kylmä erottaminen.

5, olisi hyödyllistä työstökone valu kutistuminen. Seoksen kutistuminen tai valu rakenteen paksuus on epätasainen ja altis kutistuminen, koneiden valukappaleiden kutistuminen valu on asetettava etusijalle edellytykset ritarikunnan kiinteytystä helpotettava sijoittamista nouseville ja pelata t ole ja uninen.

6, välttää roikkuu hiekka, roikkuu hiekkaa tai konsoli hiekkaa ydin, helppoa core, laatikko ja testi. Kokemus on osoittanut että roikkuu hiekkaa ruutuun pesemistä romahtaa. Koneiden valukappaleiden se on hankalaa roikkuu core asettavat ylempi puoli. Konsoli hiekka ydin ei ole vakaa, helppo vinossa toimen metalli kelluvuus, se pitäisi yrittää välttää. Lisäksi huolehtia ydin, laatikko, kätevästi tarkastus.

7, olisi sijainti, kaatamalla sijainti ja työstökoneiden jäähdytys rahoitusasema. Flip multa ei ole vain suuri määrä työtä, mutta myös helppo aiheuttaa hiekka core liikettä, koneen valut pois hiekkaa, ja jopa palo ja muita vikoja.