Mitkä ovat periaatteet, joita olisi noudatettava valu kantaa mekaaninen valukappaleiden

Mitkä ovat periaatteet, joita olisi noudatettava valu kantaa mekaaninen valukappaleiden

Kiinteytystä teoria mekaaninen valukappaleiden tutkimus ja tuotanto kokemusten perusteella periaate olisi otettava huomioon määritettäessä kaatamalla kanta.

1, tärkeä osa mekaaninen valu sijoitetaan alempaan osaan. Alempi metalli mekaaninen valu on kiinteytynyt ylempi metalli staattisen paineen ja on kauppakirja ja kompakti.

2 tärkeää käsittely pinta on alas tai pystyssä valtion. Kokemus osoittaa, että huokoset, ei-metalliset inkluusion ja muita vikoja näkyvät ylöspäin pinnan ja alaspäin pinta tai puolella julkisivu on yleensä suhteellisen tasainen, mahdollisuutta vikoja on pieni, yksittäisten käsittely pinnan on oltava ylöspäin, olisi aiheellista laajentaa jalostusmarginaaliin sen varmistamiseksi, että kun käsittely ei ole vikoja. Erilaisia työstökone pohjan pinta on keskeinen pinta ei saa olla trakooma, huokoset, kuona reikiä, halkeamia ja kutistuminen ja muita vikoja ja edellyttää, että järjestö, tiivis ja yhtenäinen, sen varmistamiseksi, että kovuus arvo määritetyltä alueelta.

3, jotta suuri lentokone alas tai kallistetaan mekaaninen kone. Suuri litteä valukappaleiden säädettävät voidaan lisäämiseksi metallipintaa nousu nopeus estää hiekka arpi arpi vikoja. Kallistaa, kaatamalla hiekkalaatikko koon mukaan, H arvo on yleensä hallinnassa 200 ~ 400 mm alue.

4, olisi varmistettava, että valu voidaan täyttää. Valukappaleiden ohutseinäinen osia ohutseinäinen osat kannattaa sijoitetaan alaosassa tai alapuolella kaatamalla radan välttää virheitä kuten kaatamalla tai coldting.

5, pitäisi myötävaikuttaa mekaaninen valu täyte. Seoksen kutistuminen tai valu rakenteen paksuus on epätasainen ja altis kutistuminen, kutistuminen valu on asetettava etusijalle edellytykset ritarikunnan kiinteytystä helpottaa sijoitus nouseville ja rooli uninen.

6, välttää roikkuu hiekka, roikkuu hiekkaa tai konsoli hiekkaa ydin, helppoa core, laatikko ja testi. Kokemus on osoittanut että roikkuu hiekkaa ruutuun pesemistä romahtaa. Se on hankalaa roikkuu core asettavat ylempi puoli. Konsoli hiekka ydin ei ole vakaa, helppo vinossa toimen metalli kelluvuus, se pitäisi yrittää välttää. Lisäksi huolehtia ydin, laatikko, kätevästi tarkastus.

7, olisi sijainti, valu sijainti ja mekaaninen valu jäähdytys rahoitusasema. Flip multa ei ole vain suuri määrä työ, mutta myös helppo aiheuttaa hiekka core liikettä pois hiekkaa, ja jopa tulipalon ja muita vikoja.